Ufó!?
 
Ez a kérdés is olyan dolgok közzé tartozik, amely erősen megosztja az emberek véleményét! Egyesek a matematikával próbálják alátámasztani teóriájukat, hogy igen is léteznek! Ugyanis a sok milliárd naprendszer között igen csekély annak az esélye, hogy egyedül a mi naprendszerünk hordoz magában életet. Másokat az ufóészlelésekről kapott hírek, képek is képesek meggyőzni persze ennek is megvan a szkeptikus tábora akiknek minden kép és videofelvétel hamisítvány. Bár a legtöbbjük megrögzött kételkedő. Vannak még olyanok is akik különböző összeesküvés elméleteket sejtenek a kormányok és a földönkívüliek között. Erre jó példa a nagy sikerű filmsorozat is az X-akták! Vannak akik elmerészkednek egészen addig, hogy azt feltételezik, hogy maga Jézus is egy földön kívüli űrlény volt!
Egy biztos! Túl sok dolog van az emberiség múltjában amik ellentmondásokat tartalmaznak! Gondolok itt a piramisokra, a gigantikus kőépítményekre, kiemelkedő civilizációkra melyek feltűntek majd nyomtalanul eltűntek a tudásukkal együtt a múlt ködében! Sőt a letűnt korok művészei is tesznek titokzatos utalásokat a maguk módján.
A bal oldali képen egy reneszánsz festmény látható. A jobb oldali kép azt a foltot nagyítja ki, ami Madonna tarkója mögött látható. Ezt még "ki lehet magyarázni" de menjünk tovább!
 
 
 
 
 
 
A következő freskó a  koszovói Visoki Dečani kolostorban  tekinthető meg!

 

 Ezen a képen az érdekesség a freskó jobb és bal felső sarkában látható! Kinagyítva mindjárt jobban látszik itt alul! Ezt a freskót 1350ben fejezték be. A kolostor egyébként ortodox.

 

 

 

Kíváncsi lennék rá a szkeptikusok ezt hogyan magyarázzák ki?

Te mit gondolsz?

Szerző: Titokmester  2010.11.27. 12:58 Szólj hozzá!

Címkék: ufo jézus titok

A bejegyzés trackback címe:

https://titokmester.blog.hu/api/trackback/id/tr782476681

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása