Bő egy hónapja hirdettem meg A tudat peremén című irodalmi pályázatot az ezoteriaoldal.hu -n. Maga a pályázat itt tekinthető meg! Amiért most írom ezt a posztot az az, hogy megérkezett az első beküldés! Címe: A sötét lélek legendája  Fantasy kategóriába lett beküldve a kis novella. Nagyon örülök neki! Mint a pályázatban is leírom rengeteg tehetséges ember él köztünk! Sokan úgy élik le az egész életüket, hogy az isten adta tehetségüket soha nem mutatták meg! Nem merték, nem volt mellettük olyan személy aki ösztönözte volna őket!

Szeretném az ösztönző személy szerepét betölteni és minél több embert rávenni arra, hogy éljen azzal a lehetőséggel, tehetséggel amit kapott! Remélem még sok remek alkotást fogok kapni!

Szerző: Titokmester  2010.11.10. 08:20 1 komment

Címkék: irodalom pályázat fantasy tehetség a tudat peremén

A bejegyzés trackback címe:

https://titokmester.blog.hu/api/trackback/id/tr172437704

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása