Közel 1éve foglalkozom a titokkal. Még is most hasított belém egy gondolat, az emberi nagyravágyásról, balgaságról. Az őrületről mi divatot csinált olyan dolgok közreadásából felszínes bemutatásából melyek a múltban valóban csak is beavatott, sokat tanult emberek tudhattak! Az internet tele van mindenféle jóssal, gyógyítóval spirituális vezetővel! Ugyan már!

Az emberi hiszékenység és nagyravágyás határtalan! A titok után sóvárog sok ember, megkapja, majd szemétbe dobja, mert nem tud vele mit kezdeni. Tényleg elhiszed, hogy egy könyv elolvasása, vagy egy film megnézése elég? Ez olyan dolog, mint ha a 10. emeletre úgy akarnál felsétálni, hogy kihagyod a lépcsőházban az első kilenc emeletet!

Boldog akar mindenki lenni, úgy hogy közben azzal sincsen tisztába, hogy mitől lenne valóban boldog! Az emberek többsége mindig másra kíváncsi, más ember baja vagy boldogsága foglalkoztatja. Beskatulyáz, ítél, elvár miközben a legfontosabb dologgal nincs tisztába, önmagával! A titkot akarod, előbb ismerd meg önmagad! Találd meg azt az embert aki valójában, álarc és jelmez nélkül vagy! Olvas, tanulj, meditálj! Legyél kitartó és megkapod amit akarsz!

Minél többet tudok, annál jobban hatalmába kerít a tudatlanság érzése! Kezdem megérteni, hogy amit legtöbbünk keres az valójában bennünk van. Valójában amire szüksége van az embernek az a kapocs a forrással, istennel, felettes énnel vagy ki hogyan hívja!

Mindenki a nyugalmat és lelki békét keresi, ha nincs meg, olyan könnyű kifogásokat találni arra, hogy mik is akadályoznak meg minket, hogy elérjük! Pedig az egyetlen akadály mi magunk vagyunk!

Szerző: Titokmester  2010.10.25. 16:33 Szólj hozzá!

Címkék: isten hiszékenység boldog nagyravágyás tudatlanság érzése

A bejegyzés trackback címe:

https://titokmester.blog.hu/api/trackback/id/tr82397770

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása