Olvastad A titok című könyvet? Esetleg láttad a könyvből készült filmet? (Ha nem itt megteheted) Neked mi a véleményed? Mit gondolsz csak egy kitaláció, fikció az egész vagy a titok és a vonzás törvénye egy valódi dolog? Tisztába vagyok azzal, hogy bár a könyv és(vagy) a film hatására sokan lelkesen vetik magukat a pozitív gondolkodás "hullámaiba", csak kevesen képesek a hullám hátán maradni.

A titok a film szerint, maga a vonzás törvénye. Ez önmagában nagyon kevés információ. A vonzás törvénye ha hiszel benne, ha nem, működik! Ha elfogadod ezt tényként, akkor lehetőséged van arra, hogy kihasználd a törvény adta lehetőségeket és életedet pozitív irányba tereld. A titok miért titok? Az ok nagyon egyszerű, ha elmondom neked hogyan kell utasszállító repülőgépet vezetni, attól még nem fogsz tudni repülőt vezetni! Elmondom, hogy gondolkozz pozitívan, legyél tudatos és legyenek céljaid, attól még nem fogod megérteni az egész filozófiát! Ahhoz sokkal több kell! "Egy mélyebb megértésre van szükség"

Ha tudod miről beszélek oszd meg tudásod itt!

Ha kérdésed van kérdezz és amiben tudok segítek!

Szerző: Titokmester  2010.10.24. 11:29 Szólj hozzá!

Címkék: titok a titok vonzás törvénye

A bejegyzés trackback címe:

https://titokmester.blog.hu/api/trackback/id/tr492394826

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása